23948sdkhjf

DHL på styva linan

DHL Express sköter logistiken när den globala akrobatturnén Cirque du Soleil kommer till Sverige och Malmö i maj.
Cirque du Soleil turnerar med sin akrobatikshow över hela världen och kommer i vår till Sverige med föreställningen Dralion. DHL Express har fått uppdraget som officiell logistikpartner för underhållningsturnén och sköter såväl uppsättning och nedmontering av varje föreställning, som transporterna mellan arenorna världen över.

Showen innebär flera specifika utmaningar, som exempelvis att en 19 meter bred och 8 meter hög mammutliknande pjäs som ingår i ska transporteras mellan arenorna.

Dralionföreställningen i Sverige sätts upp med 50 internationella akrobater, gymnaster, musiker och sångare på Malmö Arena mellan den 1 maj och den 4 maj.

– Partnerskapet betyder mycket för oss då det ger DHL Express en unik möjlighet att visa vårt samarbete med Cirque du Soleil bakom kulisserna för våra kunder. Eventlogistik kräver alla ingredienser i leveranskedjan: pålitlighet, snabbhet, säkerhet och tillgänglighet och en av våra grundpelare är att leverera utmärkt service till våra kunder, kommenterar Ted Söderholm, vd, DHL Express Sverige.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062