23948sdkhjf

Branschen samlas i Göteborg

Den 7 – 8 maj genomförs Sveriges ledande mässa och konferens inom logistik och transport – Logistik & Transport 2014 – för sextonde gången. Arenan är i vanlig ordning Svenska Mässan i Göteborg.
- Här möter du som kund hela branschen, säger Jan Nilsson, projektledare för Logistik & Transport 2014. Alla viktiga aktörer finns på plats som utställare eller besökare.
Ett besök på Logistik & Transport erbjuder ett intensivt kunskapsutbyte genom spännande och givande diskussioner med många tunga beslutsfattare på plats.
- Efter att noga ha lyssnat på utställare, besökare och konferensdelegater har vi till i år gjort justeringar, säger Jan Nilsson. Både i konferensen och på aktivitetsytan Vi följer en röd tråd som skall tilltala varuägande beslutsfattare, något som uppskattas av våra utställare. Besökarna ska kunna ta del av att vi lagt extra krut på våra kostnadsfria aktiviteter på aktivitetsytan mitt på mässutställningen, det kommer att vara ett fullspäckat program som tar upp relevanta frågeställningar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08