23948sdkhjf

Brafabs nya transportavtal ska bringa framgång

Utemöbelföretaget Brafab tecknar ett utökat avtal med Bring, som ska sköta företagets inrikestransporter, och liksom tidigare utrikestransporterna.
Brafabs försäljning ökar, och med större volymer ökar kraven på logistik och godshantering. Det är bakgrunden till att man nu väljer att utöka sitt avtal med Bring:

– Med det här utvidgade samarbetet räknar vi nu med att få en logistikpartner som kan ge oss en lösning som fungerar på alla våra produkter och på samtliga marknader. Inte minst viktigt nu, när våren och grillsäsongen står för dörren, och ökar efterfrågan på våra utemöbler, säger Ulf Braunstein, transportupphandlare på Brafab i en kommentar.

– Nu hjälper vi Brafab med såväl paket samt utrikes- och inrikestrafik. Med deras distributionsanläggning i Markaryd som utgångspunkt hanteras nu alla deras försändelser av en och samma leverantör. Det gör att Brafab får en partner som är med i hela processen och på så vis kan leverera högsta service till ett mycket konkurrenskraftigt pris, säger Anders Jönsson, affärsområdeschef på Bring Cargo International.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062