23948sdkhjf

Ulric Långberg blir branschansvarig i SÅ

Ulric Långberg tillträder den 1 juni i år befattningen som branschansvarig i Sveriges Åkeriföretag.
Han kommer att rapportera direkt till vd. Ulric kommer framöver att vara övergripande sakkunnig i branschfrågor samt vara en av talespersonerna för dessa.

– Med denna utnämning blir vi en tydligare expertorganisation, med ökad styrka att kunna påverka, säger Rickard Gegö, vd i Sveriges Åkeriföretag.

Som branschansvarig i Sveriges Åkeriföretag blir Långberg även rådgivare till organisationen, och är ansvarig för dess kompetensgrupper, rådsforum och nätverk. Ulric Långbergs kompetens, breda erfarenhet, engagemang och förtroende både externt och internt kommer att tillföra stort värde i organisationens arbete.

– Vi får nu en tydlighet kring nätverkens, kompetensgruppernas och rådsforumens arbete, säger Rickard Gegö. Ulric kommer att fungera väl även som en viktig rådgivare till vår omvärld. Jag ser fram emot detta samarbete, och genom att utse Ulric till branschansvarig tar vi ytterligare ett steg mot en än mer tydlig expertorganisation. Utnämningen är ett strategiskt steg i rätt riktning, och fler kommer.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063