23948sdkhjf

Västerås satsar på godstransportprogram

Stadsledningen i Västerås tar fram ett program för trafikslagsövergripande godsinfrastruktur. Nu skickas förslaget på remiss.
– Programmets syfte är att visa hur Västerås planerar att möta den nuvarande och framtida utmaningen att hantera det gods som behöver transporteras. Det ska också visa hur Västerås vill främja en hållbar utveckling som stärker stadens attraktions- och konkurrenskraft som logistikort och regioncentrum – en plats där näringslivet ser det som en självklarhet att utvecklas och investera, säger Patrizia Strandman, samhällsbyggnadsstrateg i Västerås stad i en kommentar.

”Västerås program för trafikslagsövergripande godsinfrastruktur” är ute på remiss hos kommuner, myndigheter, organisation och olika näringslivsaktörer från den 12 maj till den 16 november 2014.

– Vi har medvetet satt en lång remissperiod för att det ska vara gott om tid att titta på programmet, komma till stadshuset och diskutera kring innehållet innan man lämnar sina synpunkter. Vi kommer att erbjuda föredragningar, seminarium och workshops, säger Patrizia Strandman.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063