23948sdkhjf

BCA Vehicle Remarketing i onlinesamarbete

Fordonsauktionsföretaget BCA Vehicle Remarketing har inlett en långsiktigt samarbete med PS Onlineauktioner, vilket ska förbättra hanteringen av lastbilar och arbetsmaskiner.
BCA Vehicle Remarketing är Europas största auktionsgrupp för fordon, och hanterar årligen över 1 miljon fordon. PS Onlineauktioner har kompetensen att professionellt värdera lastbilar och arbetsmaskiner, vilket kommer att stärka tjänsteutbudet för BCA:s kunder.

– Samarbetet med PS Onlineauktioner AB ger oss nu möjligheten att hantera lastbilar i likhet med övriga BCA defleet och remarketingcenter i Europa. Detta adderar väsentligt till vår framtida intäktspotential där vi nu är i ett expansivt skede i Sverige, säger BCA Vehicle Remarketings vd Jonas Ramnek.

PS Onlineauktioner ser en möjlighet att erbjuda sina kunder en mer effektiv hantering av personbilar samt att nå ut i Europa.

– Vi är stolta över att BCA Vehicle Remarketing valt oss som samarbetspartner. Deras val visar på värdet av det vi gör på marknaden gällande auktioner av lastbilar och arbetsmaskiner , säger Per Henriksson, vd på PS Onlineauktioner, i en kommentar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065