23948sdkhjf

Julas logistik hyllas i Retail Awards

Jula utsågs till vinnare i kategorin Årets logistikinnovation i Retail Awards 2014. Priset delades ut på Cirkus i Stockholm vid Retail Awards-galan.
Julas tull- och fraktchef Pietro Montebovi och centrallagerchefen Per Lund tog på måndagskvällen emot det prestigefulla priset av Klas Hjort vid Lunds universitet, jurymedlem i kategorin Årets logistikinnovation samt Magnus Alm, vd för Idnet som var kategoripartner.

Jula premieras för att bolaget tagit ett helhetsgrepp om sin varuförsörjning med nytt centrallager och en lösning som redan i planeringsstadiet tar hänsyn till de olika transportslaget. Juryn lyfter även fram att vinnaren visar att en innovation inte alltid behöver handla om att uppfinna hjulet igen. Det kan ibland handla om att bestämma sig för en sak, och dessutom hitta rätt samarbetspartner som är beredd att hoppa på samma tåg.

Svensk Handel och Transport & Logistik iDags systertidning Dagens Handel arrangerar årligen Retail Awards för att uppmuntra till nytänkande och kvalitet inom handeln, att öka fokus på handelsföretagen och deras leverantörer samt lyfta fram handeln som en framtidsbransch.

Finalister i kategorin Årets logistikinnovation i Retail Awards 2014 var förutom Jula även Media Markt och Mio.

I juryn i kategorin Retail Awards i Årets logistikinnovation ingår Magnus Alm, Idnet, Klas Hjort, Lunds Universitet, Anders Karlsson, Transport & Logistik iDag, Joachim Glassell, Svensk Handel och Jacob Albertsen, Mentor Communications.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078