23948sdkhjf

Sitoo satsar på transporthantering

E-handelsleverantören Sitoo inleder ett strategiskt samarbete med Memnon Networks, för att göra hanteringen av transporter enklare för e-handlare.
Samarbetet innebär att varje order automatiskt föflyttas från kassan i Sitoos system till Memnon Apport, där handlaren själv kan boka sin transport med den transportör som önskas.

Sitoos system innehåller både webbshop och kassaregister, vilket innebär att Memnon Networks TA-system kommer att finnas för både e-butiker och fysiska butiker.

– Vi strävar hela tiden efter att förenkla vardagen hos våra handlare och vårt samarbete med Memnon Networks ligger i linje med vår vision ‘Simplifying Commerce’. Vi är stolta över att nu kunna erbjuda våra handlare en smidig och enkel transporthantering, säger Jens Levin, vd för Sitoo.

– Sitoo är en väldigt innovativ spelare inom e-handelsplattformar och vi är oerhört glada att börja samarbeta med dem. Sitoo erbjuder sina användare snygga webbshoppar med fokus på hög konvertering och det ska bli kul att se hur vår gemensamma koppling kan öka nyttan än mer för den enskilda handlaren, säger Tobias Olbers, CMO på Memnon Networks och ansvarig för partnerskapet hos Memnon Networks.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063