23948sdkhjf

8 000 med i Scania Top Team

Scania Top Team, buss- och lastbilsjättens eget tävlingsprogram för servicetekniker och reservdelsexperter, lockar i år 8 000 deltagare från drygt 60 länder.
Scania Top Team är ett utbildningsprogram för kompetensutveckling i Scaniaverkstäder världen över, och firar 25-årsjubileum i år. Utbildningen hålls i tävlingsformat och innehåller både teoretiska och praktiska servicerelaterade utmaningar.

Framför allt handlar det för Scanias verkstäder om att erbjuda tjänster som stöd för våra kunders verksamheter. Det i sin tur kräver en mycket skicklig servicepersonal. Scania Top Team är ett bra sätt att uppmärksamma problemlösningsförmågan, den tekniska kompetensen och samarbetet som kännetecknar människorna som varje dag möter kunden, kommenterar Christian Levin, Executive Vice President, Commercial Operations på Scania.

Scania Top Team inleds med nationella deltävlingar för årets 8 000 deltagare. Vinnarna från dessa går sedan vidare till fem internationella regionfinaler, utifrån vilka tio lag för världsfinalen i Södertälje tas ut. Världsfinalen äger rum den 3–5 december 2015.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078