23948sdkhjf

Vd-byte för Linjegods i Sundsvall

Roger Åsell tar över vd-posten i Linjegods i Sundsvall efter Bengt-Arne Bylund.
Roger Åsell kom till Linjegods i Sundsvall vid årsskiftet och utsågs formellt till vd vid bolagets årsstämma i maj. Avgående vd Bengt-Arne Bylund har efter drygt 20 år på posten valt att trappa ned.

Roger Åsell har lång erfarenhet från transportbranschen, och kommer närmast från rollen som platschef på Greencarrier Freight Services Sweden i Sundsvall.

– Roger har varit verksam i transportbranschen i Sundsvall sedan i slutet av sjuttiotalet och jag ser fram emot att se Roger vid rodret som med sin kompetens, erfarenhet och personlighet kommer att fortsätta driva Linjegods framåt med fortsatt tillväxt och utveckling, säger Linjegods ordförande Lennart Karlsson i en kommentar.

– En stor utmaningen är så klart lönsamheten för våra anslutna åkerier. Jag ser framför mig att vi ökar kundnyttan i våra tjänster samt att vi utvecklar fler ben att stå på och som då tillsammans genererar tillväxt – tillväxt som är ett måste för att fortsätta att vara ett stabilt och lönsamt företag, säger den tillträdande vd:n till Transport & Logistik iDag/Transportnet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062