23948sdkhjf

Freja och Hellmann utökar samarbetet

Freja-koncernen utvidgar sitt europeiska nätverk ytterligare genom att man per den 1 juli i år utvidgade sitt samarbete med Hellmann Worldwide Logistics till att även omfatta stora delar av Tyskland.
Samarbetet är en utökning av de båda privatägda koncernernas befintliga affärsrelationer, eftersom det sedan flera år tillbaka finns ett samarbete mellan Freja-koncernen och Hellmann East, samt mellan Freja Norge och Hellmann UK.
Det utökade samarbetet mellan Freja och Hellmann har möjliggjorts tack vare att Hellmann och Itella Logistics nyligen avslutade sitt partnersamarbete, vilket Transport & Logistik iDag/Transportnet tidigare har rapporterat om.
Hellmann Worldwide Logistics redovisade en omsättning för 2013 på motsvarande cirka 28 miljarder svenska kronor (2,86 miljarder euro), har 11 684 anställda på 245 platser i 56 länder. Hellmann Worldwide Logistics är även en av grundarna av godsnätverket System Alliance Europe.
Hellmann Worldwide Logistics Tyskland består av 45 filialer och det nyetablerade samarbetet mellan Hellmann och Freja kommer att medföra ökad frekvens i antalet avgångar mellan Tyskland och Skandinavien för såväl Hellmann som för Freja-koncernen.
Freja är med sina 15 avdelningar ett av de största privatägda transport- och logistikbolagen i Norden. Via kontor i Sverige, Danmark, Norge och Finland har medarbetarna fokus på att ge kunderna skräddarsydda, effektiva och trovärdiga transportlösningar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062