23948sdkhjf

Swisslog får ny Nordenchef

Under juli månad tar Lars Hultén över vd-posten för Swisslog i Norden. Ulf Wallin, som tillträdde som vd 2008, har sedan ett år tillbaka haft dubbla uppdrag och kommer nu fullt ut att kunna fokusera på rollen som globalt ansvarig för Swisslogs eftermarknadsverksamhet.
- Jag ser fram emot min nya utmaning inom koncernen som kommer vara fokuserad på Swisslogs erbjudanden till våra befintliga kunder, säger Ulf Wallin. Vi har redan nu en bred eftermarknadsportfölj, stark lokal förankring och stor aktivitet nära våra kunder, men det finns ytterligare utveckling av våra tjänster som efterfrågas på marknaden. Med skräddarsydda erbjudanden önskar vi fortsättningsvis kunna leverera förtroende och en lugn och trygg upplevelse för våra kunder och deras logistikanläggningar i hela världen. Kontakten med den nordiska marknaden kommer jag inte tappa. Jag har fortfarande mitt kontor i Sverige och Norden är en viktig del i Swisslogs kundportfölj med många, både äldre och nyare, kundinstallationer.
Lars Hultén har mångårig erfarenhet från supply chain och operations management inom olika industrier. Närmast kommer han från Mobitec där han varit operations manager och vd sedan tre år tillbaka. Lars har med sig en examen som teknologie doktor (PhD) inom transport och logistik från Chalmers.
- En utbildning och erfarenhet som passar väl in i Swisslogs organisation och erbjudanden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062