23948sdkhjf

Karolina Boholm tar plats i VTI:s styrelse

Karina Boholm, transportdirektör på branschorganisationen Skogsindustrierna, är en av tre nya ledamöter som har valts in i VTI:s styrelse. De övriga två nya ledamöterna är Anders Ydstedt och Bengt Kriström.
Ledamöterna är utsedda av regeringen och tillträdde sina uppdrag vid halvårsskiftet.
Anders Ydstedt arbetar med strategisk rådgivning inom kommunikation för företag och organisationer. Han är delägare i ett familjeföretag inom public affairs och han är även engagerad som delägare och/eller styrelseledamot i ytterligare ett tiotal bolag.
Karolina Boholm är transportdirektör på branschorganisationen Skogsindustrierna. I sin tjänst ansvarar hon för frågor om transporter (sjö, väg och järnväg), infrastruktur, drivmedelsskatter och miljöfrågor kopplade till transporter.
Bengt Kriström är professor i naturresursekonomi vid Sveriges Lantbruksuniversitet, SLU. Han är även forskningsledare för ett interdisciplinärt forskningscenter inom området miljö- och naturresursekonomi, CERE. Centret är lokaliserat vid Umeå universitet och är ett samarbete mellan universitetet och SLU.
Samtidigt som Anders Ydstedt, Karolina Bolholm och Bengt Kriström tillträdde som ledamöter i VTI:s styrelse avgick Anna Jivén som ledamot i styrelsen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063