23948sdkhjf

MLT startar nytt affärsområde

Det åkarägda transportföretaget/lastbilscentralen MLT – med säte i Uppsala – bildar nu ett nytt affärsområde för industritransporter för att kunna utveckla den potential som finns inom området.
Målgrupp för det nybildade affärsområde industri är tillverkningsindustrier, jordbrukskunder, skogskunder, återvinningskunder, värmeverk och Hargs hamn.
MLT har utsett Jan Claesson till ny chef för affärsområdet. Jan, som tillträdde sin nya befattning den 11 augusti, har en bred erfarenhet från ledande befattningar inom tillverkningsindustri – S:t Eriks – och transportverksamhet – M4. Jan har även under en period varit adjungerad ledamot i MLT:s styrelse.
- Jag är mycket glad att vi har lyckats knyta Janne till MLT, säger MLT:s vd Hannes Morger. Janne kommer med sin erfarenhet tillsammans med sitt engagemang och stora sociala kompetens att innebära en fantastisk möjlighet att utveckla MLT:s verksamhet inom industritransporter.
Efter denna förändring bedrivs MLT:s verksamhet i tre affärsområden: Affärsområde Bud & Distribution med affärsområdeschef Daniel Åberg, Affärsområde Bygg & Anläggning med affärsområdeschef Per Jacobsson och Affärsområde Industri med affärsområdeschef Jan Claesson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063