23948sdkhjf

Green Cargo satsar på ny HR-direktör

Green Cargo har rekryterat träningsföretaget Sats Elexias Nordic HR Director Caroline Frumerie som ny HR-direktör för bolaget.
Caroline Frumerie har tidigare arbetat som HR-direktör på Kone under nio år, samt tjänstgjort som konsult inom bland annat Boston consulting group.

– Med hennes erfarenhet inom bland annat förändrings- och kulturarbete kommer hon som HR-direktör att få en mycket viktig roll i vårt arbete med att göra Green Cargo till ett högpresterande och lönsamt företag, säger Green Cargos vd Jan Kilström i en kommentar.

– Att få arbeta med HR-frågor inom den basnäring som Green Cargo står för, är på många sätt mitt drömjobb. Jag vet att Green Cargo har mycket kunniga medarbetare runt om i landet och jag ser fram emot att arbeta tillsammans med dem för att göra Green Cargo till ett ännu mer kundanpassat och effektivt företag, kommenterar Caroline Frumerie.

Caroline Frumerie tillträder sin nya roll den 1 oktober. Ann-Britt Angerman, tillförordnad HR-direktör för Green Cargo, jobbar då vidare i sin roll som förhandlingschef för bolaget.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.111