23948sdkhjf

Bring plockar krispigt uppdrag

Bring Frigo börjar sköta hantering och distribution av Salladsbarens koncept Picadeli, med självplock i butiker.
Salladskonceptet Picadeli finns idag i drygt 900 livsmedels- och servicebutiker i Sverige, samt på den finska marknaden. Nu vill man expandera, och bland annat gå in på nya marknader, med hjälp av Bring Frigo som logistikpartner:

– Vårt koncept med självplock av sallad i butik har tagits emot mycket väl både i butik och av konsumenter och vi ser goda möjligheter att fortsätta vår expansion på såväl befintliga orter som till nya marknader. För detta behöver vi en logistikpartner med ett helhetskoncept, god geografisk täckning, hög kvalitet och känsla för mat, säger Salladsbaren Sveriges vd Ragnar Landin i ett pressmeddelande.

Bring Frigo har plockat hem uppdraget som omfattar hantering av beställningar, lagerhållning, distribution och service till butikerna från och med januari 2015.

– Vi ser fram emot att kunna bidra till Picadelis tillväxt både nationellt och internationellt med vår integrerade helhetslösning och med vår erfarenhet av tempererad livsmedelslogistik, kommenterar Bring Frigos vd Håkan Nilsson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079