23948sdkhjf

Eurolink öppnar i Travemünde

Det Ljungbyhed-baserade åkeriet Eurolink öppnar kontor i Travemünde, Tyskland där man även kommer att ha en uppställningsplats för lastbilar och trailrar.
Kontoret, som öppnades i slutet av augusti i år, bemannas av två tjänstemän.
- Kontoret i Travemünde ska fungerar som en länk mellan våra chaufförer och våra trafikledare i Ljungbyhed, säger Roy Hansson till Transport & Logistik Idag/Transportnet. Kontoret i Travemünde ska också stödja våra chaufförer i den kontinentala trafiken. Våra medarbetare vid kontoret i Travemünde kommer också aktivt att arbeta med planering och uppföljning av kör- och vilotider, för att Eurolink ska efterleva gällande lagar och förordningar.
Eurolink utökar dessutom nu i september personalstyrkan vid sitt huvudkontor i Ljungbyhed med två trafikledare och en trainee.
Eurolink, med Roy Hansson som vd och majoritetsägare, är specialiserat på logistik och arbetar med transporter inom många olika områden och med lång erfarenhet av transporter av fragmenterad metall, sopor, industrikemikalier med mera.
Roy Hansson har mångårig erfarenhet av åkeribranschen. Han var under många år ägare till Nils Hanssons Åkeri i Ljungbyhed som han tillsammans med sina medarbetare utvecklade till att bli ett av landets större åkerier som bedriver internationell trafik. 2005 såldes Nils Hanssons Åkeri till Nordstjernan. Efter ett antal år sålde Nordstjernan Nils Hanssons Åkeri till PostNord.
Sedan några år tillbaka driver Roy Hansson tillsammans med delägare och medarbetare det framgångsrika åkeriet Eurolink i Ljungbyhed.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062