23948sdkhjf

Bellmans får ny säljchef och öppnar i Solna

Bellmans Åkeri och Entreprenad har som vision att ytterligare befästa sin ställning som den ledande samarbetspartnern vad gäller bygg- och anläggningsrelaterade transport- och maskintjänster i Stockholmsregionen. Som ett led i detta öppnar bolaget nu ett nytt kontor i Solna/Stockholm.
I ett inledningsskede kommer kontoret att fungera som ett säljkontor.
- Solna är ett bra strategiskt område, säger Dick Örn, vd i Bellmans Åkeri och Entreprenad till Transport & Logistik Idag/Transportnet. Dels för att det byggs mycket i området norra Stockholm, men kanske det viktigaste av allt är att skapa närhet till många av våra absolut största kunder som har sitt huvudkontor i eller i direkt närhet av Solna.
Bellmans Åkeri och Entreprenad har anställt Magnus Österby som försäljningschef. Magnus är 36 år och uppixen i Dalarna. Han har ett förflutet som professionell ishockeyspelare såväl i Sverige som utomlands. Magnus har även en gedigen tränarutbildning och har varit tränare av lag i de högsta divisionerna i Sverige. Närmast kommer han från befattningen som produktionschef på Skanska Asfalt och Betong.
- Magnus kommer att med sitt engagemang och kunnande inom olika områden bli en mycket viktig pusselbit för att ytterligare förstärka säljarbetet i Stockholmsregionen, säger Dick Örn.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078