23948sdkhjf

Nya möjligheter på Entreprenad Expo

Södra Sveriges maskinmässa, Entreprenad Expo, drag igång i morgon – den här gången på Borgeby Mässområde för helt nya möjligheter.
Flytten av Entreprenad Expo från Ring-Knutstorp görs på besökarnas begäran. Men ett läge bara 15 minuter från Malmö och 30 minuter från Öresundsbron bjuder maskinmässan nu även in besökare från Danmark. Bättre kommunikationer, infrastruktur och smidigare logistik var önskemål från tidigare års besökare, vilket nu ska uppfyllas i Borgeby. Varje utställare kan dessutom ha en monteryta om minst 300 kvm, samt en demoyta i direkt anslutning till montern.

– Borgeby mässområde är ungefär dubbelt så stort som Ring-Knutstorp, men vi kommer inte att använda hela området utan satsa på att hålla ihop utställarna för att skapa ett mer kompakt mässområde. Vi satsar på att höja kvaliteten, snarare än att öka storleken, kommenterar Entreprenad Expos projektledare Lars Nordmark.

170 utställare kommer att finnas på plats i Borgeby när mässan drar igång på torsdagsmorgonen.

Entreprenad Expo äger rum i Borgeby den 25–27 september, och är mässa för alla som jobbar med maskiner inom entreprenad, bygg, mark och grönytebranschen. Arrangör är Transport & Logistik Idags systertidning Leveranstidningen Entreprenad.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078