23948sdkhjf

Nortransport effektiviserar

Nortransport byter transportledningssystem i sina 200 lastbilar med syftet att effektivisera.
Norska Nortransport i Stange har bytt till transportledningssystemet K2 som levereras av Fleet 101. För Nortransports del handlar det om att gå från manuell till elektronisk hantering:

– Systemet kommer att förenkla och effektivisera hur vi arbetar, både för oss och för våra kunder. Alla uppdrag kan nu beställas på nätet och det finns inget behov av fysiska följesedlar längre, både vi och kunden hanterar detta elektroniskt, kommenterar Nortransports vd Randi Skuland.

Nortransport använder Fleet 101 K2 för orderhantering, trafikledning, prissättning och fakturering, samt bland annat K2:s app för elektronisk orderkommunikation med föraren och återrapportering av status och kvantiteter.

– De stora effekterna kommer vi först att se om några veckor men redan nu har vi upplevt klara effektiviseringar. Internt i Nortransport vi är entusiastiska, allt fler bilar och åkare är i full gång med online-registrering via appen, och vi har fått flera förfrågningar från kunder som vill och har börjat använda den nya webbportalen, säger Randi Skuland.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094