23948sdkhjf

Fraktkompaniet till Pedagogen Park

Det snabbväxande transportföretaget Fraktkompaniet och Pulsen Integration har tecknat avtal om att flytta in i Pedagogen Park i Mölndal. Sammanlagt hyr de båda företagen 1 100 kvadratmeter vilket innebär att 24 000 kvadratmeter av totalt 30 000 kvadratmeter nu är uthyrda i fastigheten.
De ytor och lokaler där Fraktkompaniet flyttar in i kommer att från grunden utformas efter företagets behov och önskemål.
– Vi växer och ser de nya lokalerna som en viktig del i vår fortsatta tillväxt, säger Fraktkompaniets vd Anette Yngvesson. Här sitter vi centralt samtidigt som det är lugnt och skönt med en härlig natur alldeles utanför dörren. Att vi själva är med och utformar lokalerna innebär att vi kan utnyttja lokalytan maximalt. Dessutom är vi ju med och påverkar vår dagliga arbetsmiljö vilket naturligtvis ökar både trivseln och engagemanget bland oss som arbetar här på huvudkontoret.
En annan viktig orsak till Fraktkompaniets val av Pedagogen Park för sitt nya huvudkontor var enligt Anette Yngvesson de många företag som redan idag finns i byggnaden och i närområdet.
– Det var helhetsupplevelsen som avgjorde valet för oss, säger hon. I huset och i närområdet finns ett stort och bra nätverk av olika företag. Dessutom är det enkelt att ta sig hit. Vi har nära till restauranger och möjlighet att ordna olika typer av kundaktiviteter och föreläsningar, antingen i våra egna lokaler eller i den stora, gemensamma hörsalen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063