23948sdkhjf

Rekordstort förhandsintresse inför Detaljhandelns Logistikdag

Förhandsintresset inför Detaljhandelns Logistikdag i Stockholm den 27 november är större än någonsin tidigare. En månad före konferensen har redan närmare 150 deltagare anmält sig, vilket är 40 fler jämfört med motsvarande tid för fjolårets konferens. Och fortfarande finns det platser kvar.
På konferensen kommer bland andra Cerveras vd Yvonne Magnusson att tillsammans med Sonat Retails chef Mattias Norin att prata om hur förändrad logistik har bidragit till lönsammare affärer för Cervera.
DB Schenkers säkerhetschef Jonny Ståhl kommer att berätta om de rån och överfall som tidigare i höst drabbade företagets lastbilar och chaufförer vid leveranser till Stockholmsförorten Rinkeby och om hur man har kommit tillrätta med dessa problem.
Stockholms Stad, Volvo Lastvagnar, Lidl, Svebol Logistics och KTH delar på konferensen med sig av sina erfarenheter av det pågående projektet där elhybridlastbil får dispens för att leverera varor nattetid i Stockholms city.
På konferensen berättar Max Hanander, Projektledare för samlastningsprojektet SamCity om det pilotprojekt för samordnad varudistribution som sker i Malmö city under 2015.
Anmäl dig redan i dag till denna högaktuella konferens via www.detaljhandelnslogistikdag.se
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078