23948sdkhjf

Nu ska Årets logistiksatsning utses

Logistiken blir en allt viktigare pusselbit för att nå framgång. Nu har startskottet gått för juryn som ska utse Årets logistiksatsning till Retail Awards.
Anmälningsperioden för bidrag till detaljhandelns stora utmärkelse Retail Awards 2015 har dragit igång och liksom i fjol välkomnas bidrag i den nya kategorin Årets logistiksatsning. Bakom Retail Awards står Transport & Logistik Idags systertidning Dagens Handel och branschorganisationen Svensk Handel.

I juryn för kategorin Årets logistiksatsning sitter i år Anders Linnarsson , tidigare Indiskas logistikchef och nu logistikkonsult hos Capacent, forskaren Klas Hjort vid Lunds Universitet, som bland annat forskar om returhantering i detaljhandeln, Joachim Glassell , näringspolitisk expert inom transport- och logistikfrågor på Svensk Handel samt Idnets vd Magnus Alm . Juryarbetet leds av Transport & Logistik Idags medarbetare Hanna Stenvall .

Den aktör som plockar hem den prestigefulla utmärkelsen Årets logistiksatsning kommer att vara en butik, butikskedja eller ett handelsföretag som använder logistiken som ett verktyg för att nå framgång och som under året satsat på logistiken. Oavsett om man hittat en ny lösning vid plock, pack, returer eller utleveranser tänker vinnaren smart i hela flödeskedjan och vågar hitta nya vägar. Syftet är att hitta en aktör som använder logistiklösningar för att stärka konkurrenskraften och på så vis kan vara en förebild i branschen.

Mer information om Retail Awards samt anmälningsformulär finns på www.retailawards.se .
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062