23948sdkhjf

Brunskoggruppen får ny vd

Marcus Brunskog lämnar vd-rollen i Brunskoggruppen för att övergå till rollen som styrelseordförande. Av det skälet tar Lena Hermodsson under november i år över vd-stolen i bolaget.
Lena Hermodsson kommer närmast från rollen som ekonomichef i Brunskoggruppen. Tidigare i sin karriär har hon varit företagschef inom Swedbank samt controller och andra ekonomifunktioner inom Trelleborg AB och Invacare AB.
Rockaden fullföljer företagets nya strategi med en tydlig koncentration och utveckling av verksamheten inom slingbilssegmentet, kranbilar, spedition och lager.
Brunskoggruppen framhåller att åkeribranschen är en mogen bransch med en relativt stor diversifiering mellan få stora och många mindre företag i hård konkurrens. Bolagets strategi är att tydligt kapitalisera på den spetskompetens och långa erfarenhet företaget har inom framför allt avancerad lagerhållning och så kallad slingbilstrafik för kunder i hela södra Sverige.
- I juni månad sålde vi den affärsenhet inom företaget som hanterade så kallade tunga transporter, säger Marcus Brunskog. Vi genomförde en renodling och koncentration till de delar vi kan allra bäst och som vi vet att vi kan utveckla ytterligare.
Lena Hermodsson framhåller att hon har ägarens tydliga uppdrag att utveckla och expandera verksamheten i Ljungby.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063