23948sdkhjf

Enklare retur av fula klappar

Lagom till julhandeln lanserar Postnord en ny returlösning för varubrev, så att e-kunder kan lämna in sina returer hos ombud och få ett kvitto.
– Det innebär en trygghet för slutkunden. Dessutom får e-handlare information om att en retur är på väg, vilket ger bättre kontroll på returflödet och smidigare hantering av till exempel krediteringar, säger Postnords produktchef för varubrev retur Anna-Karin Carlsson i ett pressmeddelande.

Den nya tjänsten är framtagen för att passa varor med ett lågt värde som skickas i varubrev direkt till kundens brevlåda, som exempelvis böcker, filmer och dataspel. Returen kan sedan lämnas in på vilket som helst av Postnords 1 600 postombud, där kunden får ett inlämningskvitto.

– Fördelen med den här returlösningen är tryggheten och enkelheten för både handlare och köpare. Vi vet från undersökningar att e-handlare som erbjuder enkla returlösningar får fler återkommande kunder. Med den nya lösningen följer returetiketten med i varubrevet, vilket gör hanteringen smidig för köparen, säger Anna-Karin Carlsson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063