23948sdkhjf

Stort förhandsintresse för kriminalroman i transportmiljö

Förhandsintresset är stort för kriminalromanen Hållhake som Transport & Logistik Idag/Transportnets chefredaktör Anders Karlsson nu ger ut. Den ursprungliga tryckupplagan på 1 000 böcker höjs av det skälet med ytterligare några tusen exemplar för att möta den stora efterfrågan på boken.
Nu startar leveranserna av de förhandsbeställda exemplar som redan har beställts av personer verksamma i transportbranschen. Flera transportföretag beställer nu boken som julgåva till medarbetare och samarbetspartners.
Priset för boken är 150 kronor inklusive moms plus frakt. För beställning av 20 exemplar eller mer är priset 100 kronor inklusive moms plus frakt. Beställning sker genom att mejla författaren Anders Karlsson på e-postadress anders@transportinfo.se
Tryckeriet är flexibelt och ledtiderna är korta vilket innebär att tryckupplagan på kort varsel kan höjas i takt med fler beställningar.
Handlingen i boken utspelar sig på ett transportföretag som under en längre tid har haft problem med dieselstölder, inbrott och skadegörelse. Frustrationen är stor bland chaufförer, företagets ledning och övriga medarbetare över polisens oförmåga - till följd av resursbrist - att bekämpa denna brottslighet. Läget förvärras när chauffören och småbarnsföräldern Joel Bergman blir svårt knivskuren när han upptäcker en kriminell liga mitt under pågående inbrott på transportföretagets anläggning.
Kustjägaren och frilansjournalisten Rickard Ljunggren beslutar sig för att med polisens goda minne inleda privatspaning för att få fast den kriminella liga som misstänks ligga bakom denna brottslighet. Han upptäcker också att ledaren för denna kriminella liga hänsynslöst utnyttjar de personer som ingår i detta nätverk. I sin jakt på tjuvarna upptäcker Rickard ett kriminellt nätverk av ungdomsprostitution och droghandel. Genom riskfyllda och okonventionella metoder är Rickard snabbt dessa brottslingar på spåren. Rickard tar bland annat initiativet till att bilda en informellt medborgargarde-liknande bevakningsgrupp av chaufförer för att försöka få stopp på denna brottslighet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079