23948sdkhjf

Svenskar hyllas på Pack Expo i Chicago

Svenska Retursystem plockade hem den prestigefulla utmärkelsen Reusable Packaging Award 2014 i kategorin Large scale implementation som delades ut under Pack Expo i Chicago.
Motiveringen till Svenska Retursystems vinst var att de skapar fördelar för hela dagligvarubranschen genom att förenkla, effektivisera och minska miljöbelastningen samt få ned svinnet med sitt system.

– Vi ser det som ett starkt bevis på att vårt system med returenheter uppskattas av marknaden. Priset ger oss än mer kraft att fortsätta driva och utveckla våra emballagesystem som bygger på återanvändning istället för engångsanvändning med ledorden; Enkelhet, Effektivitet och Miljö i Fokus, säger Conny Swahn, försäljnings- och marknadschef Svenska Retursystem.

Conny Swahn är en av talarna under Detaljhandelns Logistikdag den 27 november i Stockholm, då han kommer att berätta om Svenska Retursystems gränslösa pallsystem.

Reusable Packaging Award delas ut av Reusable Packaging Association och sponsras av International Contract Molding, LLC, (ICM) inom Otto Group, som identifierar företag som hittat gröna och innovativa lösningar i varuförsörjningskedjan.

Svenska Retursystem har sedan starten år 2000 knutit till sig över 1 000 svenska dagligvaruaktörer och passerade 1 miljard returlådor i somras.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.066