23948sdkhjf

Bring tar över Itellas inrikesverksamhet

Bring tar över Itella Logistics svenska inrikesverksamhet, med personal och terminal i Jönköping. Samtidigt blir Bring underleverantör till Itella Logistics avseende inrikestransporter på den svenska marknaden.
Itella Logistics har även skrivit ett samarbetsavtal med Bring som innebär att Bring tar över flyg- och sjöverksamheten med personal, kunder och agentrelationer.
Transport & Logistik Idag kunde redan i januari i år avslöja att Itella via en finsk företagsmäklare gick ut med en så kallad ”teaser” till större transport- och logistikkoncerner som är verksamma i Norden för att undersöka om det fanns intresse att ta över stora delar av Itella Logistics verksamhet.
- Det känns bra att efter en tids positiva diskussioner med Bring kunna offentliggöra affären som skapar en vinn-vinn situation för bägge företagen, säger Kenneth Andersson, vd i Itella Logistics. Jag är övertygad om att vi kommer kunna uppnå en större effektivitet och en bättre service när Bring tar över dessa verksamheter. Det är dessutom positivt för vår personal inom de områden som omfattas att ha möjligheten att komma till en ny god arbetsgivare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11