23948sdkhjf

OnRoad anställer ny operativ chef

Under januari har Jonas Böös tillträtt sin roll som Operativ Chef och Vice vd i OnRoad. Jonas har en mångårig, bred bakgrund av nationella och skandinaviska ledningsfunktioner inom transport, lager och tredjepartslogistik.
I OnRoad kommer Jonas att ansvara för strategiska frågor kring trafik och linjeuppbyggnad, kvalitet och produktutveckling samt utvecklingen av nätverkets operativa dagliga verksamhet.
- Jonas är precis den vi letat efter, säger OnRoads vd Göran Arkler. Han kommer sedan tidigare från bland annat komplett.se och Itella Logistics har visat sig ha en mycket god förmåga att se både helheten och möjligheterna i alla situationer.
Det var utmaningen i att leda och ansvara för nätverkets vidareutveckling av transport, logistik och Supply Chain processerna som fick Jonas att anta tjänsten.
- Vetskapen om att man i OnRoads lilla centrala organisation måste jobba i ett nära respektfullt samarbete med nätverkets alla delägare och få dem att känna samma stora engagemang som jag gör för de frågor som kommer ta nätverket framåt, gillar jag, säger Jonas Böös. Oavsett om det är små eller stora frågor, svårgripbara eller tydliga, tycker jag att det är mycket stimulerande att föra arbetet framåt genom hela organisationen och skapa en bättre produkt ut till kunderna.
Tidigare var Håkan Nyden vice vd och operativ chef i OnRoad. Han lämnade bolaget den 1 maj förra året. Efter detta har OnRoad haft en rekryteringsprocess för att hitta Håkans efterträdare. Och nu är alltså denna rekryteringsprocess i hamn.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078