23948sdkhjf

UniCarriers Europe flyttar huvudkontor till Sverige

Den internationella trucktillverkaren UniCarriers strukturerar om UniCarriers Europe. Den 1 april 2015 kommer det europeiska huvudkontoret att flyttas från Meerbusch, Tyskland till Mölnlycke, Sverige.
Genom denna åtgärd samlar UniCarriers högsta ledningen på en plats och kortar därmed beslutsvägarna. Något som kommer kunder och affärspartners till gagn genom effektivare flöden.
Flytten innebär att det nya huvudkontoret placeras i direkt anslutning till produktionsanläggningen i Mölnlycke med en årlig kapacitet av 12 000 truckar. En annan fördel med den nya placeringen är närheten till UniCarriers nya utbildningscenter i Greve, Danmark. Flytten av enskilda avdelningarna kommer att ske successivt och ska vara genomförd senast i mars 2016. UniCarriers Germany GmbH i Oberhausen kommer inte att påverkas av flytten av huvudkontoret. "Tyskland är den största marknaden i Europa för truckar och kommer att förbli ett viktigt läge för UniCarriers i framtiden", säger Nobuo Yoh, CEO för UniCarriers Europe.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.05