23948sdkhjf

Freja flyttar till egen anläggning i Helsingborg

Den 1 mars i år flyttar Freja Transport & Logistics AB sin godsverksamhet i Helsingborg från en extern terminal på Basaltgatan till en egen anläggning på Mineralgatan 11 där bolaget ingått ett långsiktigt avtal.
- Anläggningen på sammanlagt 4 200 kvadratmeter är en modern cross docking terminal med tillhörande kontorsanläggning i direkt anslutning till E6/E20, säger Jörgen Magnusson , vd i Freja Transport & Logistics AB i Sverige till Transport & Logistik Idag/Transportnet. Under 2014 har produktområdet styckegods haft en kraftig tillväxt inom Freja och det är helt i linje med vår långsiktiga strategi att utveckla detta segment både i inrikes- och i utrikestrafiken.
Jörgen Magnusson framhåller att detta ställer stora krav på kvalitet, spårbarhet och tillgänglighet i alla led – inte minst när det gäller terminalverksamhet.
- Fram till nu har vi outsourcat terminalverksamheten i Helsingborg, men genom en allmän expansion, skarpare egna kvalitetskrav och att vi har inlett samarbete med fler partners, ser vi det bäst att sköta terminalhanteringen helt i egen regi framöver, precis som vi gör på våra övriga terminaler i Sverige, säger han.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062