23948sdkhjf

Smarta intralogistiklösningar premieras på Logistik & Transport

I moderna företag ställs det allt högre krav på effektiva flöden av varor och som passerar igenom och/eller mellanlagras på exempelvis en produktionsanläggning, ett lager eller ett logistikcenter. Av det skälet delas priset Årets Intralogistiklösning ut på Logistik & Tranport i Göteborg i maj i år.
Årets Intralogistiklösning premierar innovationer och smarta lösningar inom detta område. Priset ska lyfta fram den mest framgångsrika implementeringen av ett intralogistiskt system hos ett bolag inom industri-, handels- eller tjänstesektorerna. Det är primärt innovationsnivå, kundnytta och totalkostnadsbesparing hos det företag som har implementerat ett sådant här system som är i fokus, men det går även att nominera förbättringar inom delar av en intralogistiklösning.
Juryn lägger stor vikt vid att effektivisering och ekonomisk besparing kan uppnås, samt hur lösningen fungerar som ett konkurrensmedel för det företag som genomfört en sådan förändring.
- Nomineringen är nu öppen, säger juryordförande i Årets Intralogistiklösning och tillika chefredaktör för Transport & Logistik Idag. Det är fritt fram för leverantörer av intralogistiklösningar och industri-, handels- och tjänsteföretag att nominera sin egna eller andras lösningar inom detta viktiga område.
Priset Årets Intralogistiklösning delas ut av Logistik & Transport, Maskinleverantörerna och Transport & Logistik Idag.
Prisutdelningen kommer att ske på mässan Logistik & Transport i Göteborg den 21 maj i år. Mässan pågår 19 - 21 maj.
Juryn i Årets Intralogistiklösning består av Anders Karlsson (juryordförande), Transport & Logistik Idag, Jan Nilsson, Logistik & Transport, Lina Tuvesson Hallman,, Maskinleverantörerna och Per-Olof Arnäs, Chalmers.
Nominera din intralogistiklösning och läs mer om priset på www.intralogistik.se
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078