23948sdkhjf

Bilvision och fordonsverkstäder i nytt samarbete

Bilvision och verkstadsföreningen Sveriges Fordonsverkstäders Förening, SFVF, inleder nu samarbete.
Bilvision är den ledande informationsförmedlingstjänsten för fordonsbranschen i Sverige. Genom det nyligen inledda samarbetet får SFVF:s medlemmar en webbaserad portal med tillgång till alla fordonsregistertjänster från Transportstyrelsen, samt viktiga IT-verktyg och rapporter som förenklar och kvalitetssäkrar verksamhetens dagliga arbete och rutiner.
– För våra medlemmar är Bilvision en mycket bra samarbetspartner, säger Bo Ericsson, vd i SFVF. Nu får vi tillgång till system, blanketter, körkortskontroll och systemstöd för exempelvis lånebilar på helt nytt sätt.
Med Bilvision kan medlemmarna hantera ägarbyten, av- och påställningar, släcka 2:or och informationssökning via direkt åtkomst till Transportsstyrelsens vägtrafikregister (VTR). Medlemmarna får även tillgång till uppföljningsverktyg och statistikrapporter både rörande sin egen verksamhet och resten av marknaden. I den ökande konkurrensen får SFVF:s medlemmar ett riktigt vasst verktyg som medför en bättre marknadskontroll i kombination med att verkstaden kan skapa aktiviteter och ”prickskjuta” dessa till bilägare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11