23948sdkhjf

Niklas Olsson ny Nordenansvarig för CEVA Logistics

Den här veckan tillträder Niklas Olsson befattningen som Norden-ansvarig för CEVA Logistics med placering i Göteborg. Niklas kommer närmast från Greencarrier där han var ansvarig för bolagets Kina-verksamhet med placering i Hong Kong.
Niklas Olsson har mångårig erfarenhet av transport- och logistikbranschen. Han har under flera år haft chefsbefattningar inom Greencarrier.
CEVA Logistics är en global aktör inom tredjepartslogistik, sjöfrakt och flygfrakt. Bolaget bildades 2007 genom ett samgående mellan TNT Logistics och EGL i samband med att TNT-koncernen avyttrade sin tredjepartslogistikverksamhet i TNT Logistics.
CEVA Logistics, med 44 000 medarbetare bedriver verksamhet i mer än 170 länder i stora delar av världen. Huvudkontoret finns i Hoofddorp i Nederländerna och koncernen omsätter motsvarande cirka 60 miljarder kronor per år.
CEVA Logistics finns representerat i Norden med egna kontor i Stockholm/Rosersberg, Göteborg och Helsingfors med cirka 40 anställda. Bolaget arbetar med agenter i övriga nordiska länder.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078