23948sdkhjf

Eurolink utökar för Ovako

Det svenska åkeri- och logistikföretaget Eurolink får förlängt och utökat avtal med Ovako för transporter från Ovakos produktionsanläggningar i Sverige till Tyskland och Nederländerna.
Det handlar om transporter från Ovakos produktionsenheter i Hällefors, Hofors, Smedjebacken och Boxholm till Tyskland och Nederländerna.
- Det är mycket glädjande att Ovako väljer att förlänga det här avtalet, som är flerårigt, med Eurolink, säger Roy Hansson, vd i Eurolink till Transport & Logistik Idag/Transportnet. Omfattningen i det nya avtalet är dessutom utökat jämfört med det förra kontraktet.
Eurolink, med Roy Hansson som majoritetsägare, är ett svenskt åkeri- och logistikföretag med säte i skånska Ljungbyhed och med platskontor i Travemünde i Tyskland.
Eurolink är specialiserat på logistik och arbetar med både inrikes- och utrikes lastbilstransporter inom många olika områden. Bolaget driver även en egen lager- och logistikanläggning i Ljungbyhed.
Eurolink har 140 anställda och sysselsätter ett 100-tal lastbilar i sin trafik. Bolaget redovisade en omsättning för 2014 på 240 miljoner kronor, vilket är en ökning med 30 procent jämfört med 2013.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062