23948sdkhjf

Skellefteå Lastbilsstation och Bring inleder samarbete

Bring väljer Skellefteå Lastbilsstation som partner för transporter i norra Sverige. Med detta stärker Bring sitt inrikes nätverk och kunderna får ännu bättre service i hela landet.
Nyligen rapporterade Transport & Logistik Idag/Transportnet om Brings nya partnerskap för godstransporter med Närkefrakt och LBC Frakt i Värmland. Samarbetet med Skellefteå Lastbilsstation är ytterligare ett led i Brings offensiva positionering som den ledande nordiska logistikspelaren.
- Vi gläder oss åt samarbetet med Skellefteå Lastbilsstation som täcker så gott som hela Norrland med hög kvalitet, säger Thomas Tscherning, koncerndirektör Bring Logistik Norden. Det är ett viktigt led i att växa Brings industrialiserade godsverksamhet i Sverige, till förmån för våra nordiska och svenska kunder.
Skellefteå Lastbilsstation får i och med samarbetet ökade volymer, vilket stärker deras erbjudande även gentemot övriga kunder.
- Vi vill behålla vår neutrala ställning på marknaden men även fortsätta att växa och har behov av att ingå i ett större nätverk, säger Magnus Svedberg, marknadschef och en av ägarna i Skellefteå Lastbilsstation. I detta beslut har Bring visat sig vara en attraktiv partner och vi ser långsiktigt på samarbetet.
Skellefteå lastbilsstation verkar i norra Sverige, från Luleå till Mälardalen med fem egna filialer i Skellefteå, Luleå, Umeå, Sundsvall och Gävle och via partnerskap även i Örnsköldsvik, Östersund, Hudiksvall och Uppsala.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047