23948sdkhjf

Bring/Posten Norge väljer Logent för bemanning

Bring/Posten Norge AS har under hösten genomfört en upphandling för ett av de största kontrakten inom bemanning i Norden. Efter en intensiv process med flertalet intressenter får Logent, som en utvald leverantör, förtroendet från Bring/Posten Norge att leverera bemanningstjänster i Sverige och Norge.
Avtalet gäller från och med 1 mars 2015 över 6 år med option på ytterligare 2 år. Bring/Posten Norge skriver avtal med några utvalda strategiska leverantörer i Sverige, Norge och Danmark för att garantera leverans av personal inom terminal, chaufför och lager, samt andra logistikrelaterade tjänster. Kostnadseffektivitet, kvalitet och samverkansformer har varit viktiga kriterier i Bring/Posten Norges val av partners.
I och med avtalet stärker Logent sin position som ett starkt alternativ för leverans av logistikintensiva tjänster.
– Vi är mycket glada och stolta över det stora förtroendet vi nu fått, säger Mats Halvorsen, Director Sales and Marketing, Logent AS. Det är naturligtvis en mycket stark kvalitetsstämpel för Logent att vara en utvald aktör för Posten och vi ser fram emot att vara med och bidra till Postens fortsatta utvecklingsarbete.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094