23948sdkhjf

Ntex öppnar egen terminal utanför Oslo

Ntex har nu i mars öppnat sin första egna terminal i Norge. Belägen i Vinterbro, strax söder om Oslo, har den en kapacitet på 3 500 kvadratmeter för terminal- och lagerverksamhet.
- Nu kan vi säkra en bättre kvalitet på det vi gör i Norge och vara mer flexibla gentemot våra kunder, säger Andreas Hoel Nikolic, vd i Ntex i Norge.
Tidigare har Ntex i Norge tagit hjälp av en underleverantör som hanterat terminalverksamheten. Nu kommer arbetet med omlastning och tredjepartslogistik istället skötas i egen regi. Terminalen har sex portar med en yta på 3 500 kvadratmeter och kapacitet till lagring av 2 500 pallplatser.
Till skillnad från tidigare ligger kontor och lager nu på samma plats, vilket gör det lättare att få en känsla för verksamhetens olika led. I dag har Ntex i Norge 20 anställda och en förväntad omsättning på 75 miljoner norska kronor under 2015. Den nya terminalen gör det möjligt att på sikt utöka verksamheten.
– Vi har anställt tre nya medarbetare vid uppstarten och planerar att rekrytera ytterligare två-tre personer inom en relativt snar framtid, säger Andreas Hoel Nikolic.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062