23948sdkhjf

DHL Express får Top Employer certifiering

DHL blir ett av de första bolagen i världen som certifieras som en Top Employer globalt, regionalt och lokalt.
DHL Express har tilldelats en Top Employer-certifiering av Top Employers Insititute, som har delat ut denna utmärkelse till företag runt om i världen sedan 1991. Motiveringen för DHL Express i Sverige lyder: ”Vår omfattande oberoende forskning har visat att DHL Express Sverige har exceptionella förhållanden för anställda, vårdar och utvecklar talanger på alla nivåer inom organisationen samt har visat sig vara en ledare inom HR, i en strävan efter att kontinuerligt optimera sina anställningsförfaranden och alltid utvecklas”.
DHL Express är också ett av de fem första företagen i världen att certifieras som en Top Employer Globalt och Top Employer Europa samt det enda företag som certifieras i varje kontinent i världen. Top Employer-programmet anordnas av Top Employers Institute med syfte att certifiera de arbetsgivare som skapar optimala förutsättningar för sina medarbetare att utvecklas både professionellt och personligt.
Top Employer Institute genomför årligen en undersökning av bästa praxis inom HR runt om i världen där man mäter nio olika huvudkriterier. Viktiga områden inkluderar bland annat: ledarskapsutveckling, Performance Management, karriärutveckling samt lärande och utveckling.
DHL Express har tilldelats tre olika certifieringar i 32 länder på alla kontinenter – Top Employer Globalt 2015, Top Employer Europa 2015 samt Top Employer Sverige 2015.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063