23948sdkhjf

Bring tecknar ramavtal med offentliga sektorn

Bring har nyligen vunnit ett par större ramavtal som gör det möjligt för myndigheter, kommuner och landsting i Sverige att sända post till medborgarna via Bring. Ramavtalen, som även innehas av några andra aktörer, är sammantaget värda drygt en miljard svenska kronor per år under minst två år.
Kammarkollegiet har tecknat ramavtal med Bring för statliga myndigheters räkning. Det är Sveriges största postupphandling som sammantaget är värd cirka 850 miljoner svenska kronor per år. Avtalet börjar gälla 1 april och gäller under två år med möjlighet till förlängning i ytterligare två år.
Även Kommentus har tecknat ett par ramavtal med Bring gällande post. Avropa kan Sveriges samtliga kommuner, landsting och ett antal kommunalt ägda bolag. Avtalen beräknas tillsammans vara värda cirka 180 miljoner svenska kronor per år. Båda avtalen gäller från nu till oktober 2017, med möjlighet till förlängning i ytterligare ett år.
- Vi är stolta att kvalificera oss för att bära ut post från offentlig sektor till svenskarna, säger Patrik Östberg, vd i Bring Citymail. Det är ofta brev som är mycket viktiga för mottagarna och vi kommer liksom tidigare att bära ut dem med hög kvalitet och omsorg om mottagaren.
Bring har sedan tidigare haft motsvarande ramavtal, men i de nya upphandlingarna får Bring möjlighet att leverera på fler delar än tidigare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062