23948sdkhjf

Snart slutsålt på Logistik & Transport

Årets upplaga av Logistik & Transport med Truck är Nordens största mötesplats för logistikbranschen. I år integreras även Truck 2015, som aldrig varit större.
– Likväl logistik-, transport- och truckdelen på mässan är på väg att sälja slut, det kommer bli lapp på luckan inom kort, säger Gabriel Börjesson, mässansvarig för Logistik & Transport med Truck 2015.
Trycket är fortfarande stort, och vi får önskemål om deltagande dagligen.
Det digra konferensprogrammet, som löper parallellt med mässan, kommer att göra djupdykningar i dagsaktuella ämnen.
Mässgolvet kommer även att öppna upp för intressanta och aktuella tankegångar då det på flera olika ställen presenteras aktiviteter och talare.
– Det är otroligt viktigt med en mötesplats där hela logistikkedjan får en naturlig plats. Det är vad vi skapar här i Göteborg, säger Gabriel Börjesson. Det känns även viktigt att ta in de nya affärsmöjligheterna och öppna upp för begrepp som big data och molntjänster, vilket vi i år har fått, dels via nya innovativa utställare och dels via en egen förmiddag på Logistik & Transportkonferensen, där den digitaliserade transportvärlden verkligen står i fokus. Att vi siktar rätt med vårt innehåll är tydligt, och mässan har aldrig tidigare varit såhär stor!
Hittills är drygt 160 utställare anmälda till mässan, från de största logistikföretagen till småskaliga innovations- och tjänstebolag.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062