23948sdkhjf

Stort intresse för Årets Intralogistiklösning

Hittills har närmare 20 nomineringar kommit in till juryn i priset Årets Intralogistiklösning – en prestigefylld utmärkelse som för första gången delas ut i Sverige i samband med mässan Logistik & Transport i Göteborg den 19 – 21 maj i år.
- Flera av nomineringarna håller mycket hög kvalitet, säger Anders Karlsson, juryordförande i Årets Intralogistiklösning och chefredaktör för Transport & Logistik Idag/Transportnet som tillsammans med Logistik & Transport-mässan och Maskinleverantörerna står bakom priset. Jag och Transport & Logistik Idag har flerårig erfarenhet av awards inom transport- och logistiksektorn och jag kan konstatera att jag har tagit emot fler samtal och mejl från personer i branschen som vill veta mer om priset och som vill nominera, jämfört med tidigare utmärkelser i branschen.
Anders Karlsson framhåller att han fått flera signaler om att branschen välkomnar initiativet att få upp intralogistik även på den svenska arenan.
- Jag räknar med att det kommer in ytterligare ett antal nomineringar fram till den 4 maj som är sista dagen att lämna in sitt bidrag, säger Anders Karlsson. Det går bra att själv nominera och det går även att nominera sina kunders effektiva intralogistiklösningar.
Juryn i Årets Intralogistiklösning består av Anders Karlsson, Transport & Logistik Idag (ordförande), Lina Tuvesson Hallman, Maskinleverantörerna, Per-Olof Arnäs, Chalmers och Jan Nilsson Logistik & Transport.
Nomineringen är öppen via hemsidan intralogistik.se
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078