23948sdkhjf

Ny ledning i Malmö LBC

Anders Jönsson utsedd till ny vd i Malmö Lastbilcentral - samtidigt blir Lars Åremark vice vd.
Styrelsen för Malmö LBC har utsett Anders Jönsson till vd i Malmö Lastbilcentral. Han kommer närmast från en befattning som Senior Vice President hos Bring Cargo International. Anders Jönsson är civilingenjör med logistikinriktning från Linköpings Universitet och har under sin karriär arbetat såväl internationellt som nationellt inom såväl stora som medelstora företag. Han har en gedigen utbildning och stor erfarenhet från transport- och logistikbranschen.

– Jag har under min karriär skaffat mig goda kundkontakter, stabil erfarenhet och ett brett nätverk i och utanför branschen. Jag ser fram emot att tillsammans med bolagets engagerade delägare och anställda leda och utveckla Malmö LBC, säger Anders Jönsson .

Styrelsen har vidare beslutat att ytterligare förstärka organisationen och till vice vd utse Lars Åremark, för närvarande affärsområdeschef för ”Bygg och Anläggning”, och som sedan 1995 arbetat i Malmö LBC i olika ledande befattningar.

– Vi är mycket nöjda med att ha rekryterat Anders Jönsson som VD till Malmö LBC. Anders har en stor kunskap och bred erfarenhet från transport- och logistikbranschen Vi är övertygade om att Anders skall bidra till en fortsatt positiv utveckling för Malmö LBC, säger styrelsens ordförande Lars Karlsson . Han fortsätter:

– Vi är också glada över att Lars Åremark med sina goda kundkontakter och långa erfarenhet av bolaget accepterat befattningen som vice vd. Vi har nu etablerat en ledning som tillsammans med bolagets delägare och personal har alla förutsättningar att fortsatt utveckla verksamheten och skapa resultat för såväl ägare, kunder som anställda.

Anders Jönsson tillträder sin befattning under hösten. Fram till dess kommer verksamheten att ledas av vice vd Lars Åremark.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078