23948sdkhjf

Bring öppnar expressdepå på Bromma

Efterfrågan på leveranser på ett par timmar mellan storstäderna ökar. Därför utökar Bring sitt erbjudande med snabba leveranser inom Sverige och övriga Norden.
Denna vecka öppnar Bring verksamhet på Bromma flygplats. Med detta kan Bring erbjuda sina kunder ännu snabbare expressleveranser till ett femtontal destinationer i Sverige och därifrån vidare med bud till hela landet.
- Tack vare den nya placeringen på Bromma flygplats kompletterar vi vårt erbjudande med fler destinationer och ännu snabbare leveranser. Med detta stärker vi oss ytterligare i Sverige, säger Thomas Tscherning, chef Bring Logistik Norden.
Peder Grunditz, flygplatsdirektör Bromma Stockholm Airport, välkomnar Bring till Bromma Stockholm Airport.
- Vi ser fram emot ett nära samarbete med frakt, post och logistik till våra olika samarbetspartners på cityflygplatsen, säger han.
Med den nya verksamheten på Bromma flygplats och samarbetet med Swedavia Bromma Stockholm Airport, Malmö Aviation och Sverigeflyg, drar Brings kunder nytta av det nätverk som utgår från flygplatsen och kompletterar verksamheten som sedan tidigare har sin bas på Arlanda och övriga nordiska huvudstäders flygplatser.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063