23948sdkhjf

”Konsumenten kräver fullständig valfrihet och tillgänglighet”

19-21 maj går Logistik och Transport 2015 av stapeln i Göteborg. Med i seminarieprogrammet är Arne Andersson, PostNords e-handelsexpert.
E-handeln spirar. Idag omsätter den 140 miljarder kronor i Sverige. I takt med ökningen har också kundernas krav och förväntningar växt. Vad innebär det för ditt företags logistiklösningar?
– Jag kommer att hålla i en paneldiskussion med rubriken ”Never out of stock”, säger Arne Andersson. Den kommer att handla om hur konsumenternas ändrade inköpsmönster förändrar företagens logistiklösningar och hur tillgänglighet av varor är en av de starkaste drivkrafterna. Debatten hålls med företag men fokus ligger på kunderna.
Varför ska man lyssna på paneldiskussionen?
– Genom att lyssna på en paneldiskussion med kompetenta företrädare för företagen så kan man få väldigt bra och nyttig kunskap om hur man som företag kan tänka och agera, säger Arne Andersson.
Deltagare: Carl Lumsden, logistikchef Bygghemma.se, Niklas Hamberg, logistikchef Byggmax, Mattias Norin, Chef affärsområde Retail, Sonat. Arne Andersson, e-handelsexpert PostNord leder paneldiskussionen.

När: tisdagen den 19 maj klockan 13.30-15.00

PostNord finns närvarande på mässan under alla tre dagar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064