23948sdkhjf

Bondemark kvar i Transportrådet

Per Bondemark, SSAB, omvaldes till ordförande för Näringslivets Transportråd vid årsstämman 21 maj i anslutning till Logistik&Transport på Svenska Mässan i Göteborg.
Per Bondemark är vice vd och inköpsdirektör på koncernnivå i SSAB och kommer alltså att sitta kvar som ordförande i Näringslivets Transportråd ännu en mandatperiod. Till vice ordföranden omvaldes Stefan Bodelind , globalt ansvarig för Akzo Nobels inköp och transporter, Mats Boll , AB Volvo, transportpolitiskt ansvarig inom Volvo-koncernen och Magnus Svensson , vd för SCA Logistics.

Till övriga styrelseledamöter omvaldes Karolina Boholm , transportdirektör, Skogsindustrierna, Maria Sandqvist , ansvarig för klimat-, miljö- och energifrågor, Teknikföretagen och Joachim Glassell , Svensk Handel. Joachim Glassell ansvarar för transport-, logistik-, och tullfrågor på Svensk Handels kansli.

Näringslivets Transportråd verkar för ökade investeringar och att uppnå en struktur för transporter och infrastruktur som är bra för svenskt näringsliv och stärker dess konkurrenskraft.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078