23948sdkhjf

Anders Josephsson till Sveriges Träbyggnadskansli

Sveriges Träbyggnadskansli förstärker verksamheten och anställer Svensk Åkeritidnings förre chefredaktör Anders Josephsson som ansvarig för kommunikation och public affairs.
Anders kommer närmast från Regeringskansliet och en tjänst som politiskt sakkunnig hos tidigare civil- och bostadsminister Stefan Attefall där han arbetat med bostads – och upphandlingsfrågor.
Anders har tidigare i sin karriär även bland annat varit chefredaktör för Svensk Åkeritidning.
- Träbyggnadssektorn utvecklat nu mycket starkt, och intresset för det moderna industriella träbyggandet ökar – både i Sverige och internationellt, säger Susanne Rudenstam, chef för Sveriges Träbyggnadskansli. Jag är mycket glad över att Anders med sin gedigna kunskap om bygg- och bostadsfrågor - tillsammans med kompetens inom upphandlingsområdet- vill vara med och driva träbyggandet mot framtiden.
Anders Josephsson framhåller att om det byggs fler bostäder, kontor, skolor och broar i trä så är det bra för klimatet, för de boende, för sysselsättningen, för variationen på arkitekturen, ja, fördelarna är många.
- Med vår stolta och drivande träindustri i ryggen har Sverige alla förutsättningar att stärka och utveckla vår position som ledande träbyggarland, säger han. Det ska bli roligt att få vara med om den resan.
Anders tillträder den 15 juni 2015.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125