23948sdkhjf

Kunglig glans vid DSV-invigning

Den danske prinsen HKH prins Henrik spred kunglig glans när han invigde DSV-koncernens nya huvudkontor i Hedehusene i Danmark.
Den 27 maj var en speciell dag på DSV:s nya huvudkontor i Hedehusene i Danmark. 200 gäster deltog i den officiella invigningen och i firandet av det nya huvudkontoret. Gäster var bland andra kunder, leverantörer och aktieägare. De anställda i Hedehusene hade god utsikt från balkongerna – både inomhus och utomhus.
Och exakt klockan 13.50 anlände den danske prinsen HKH prins Henrik för att avtäcka sin skulptur ”La main du createur” (skaparhanden), som nu pryder huvudentrén till den danska transport- och logistikjättens nya huvudkontor.
Strax innan höll DSV:s styrelseordförande och tidigare CEO Kurt K. Larsen ett välkomsttal och lyfte fram byggnadens skönhet som kombineras med funktionalitet och estetik.
Innan skulpturen avtäcktes uttryckte den danske prinsen glädjen över at hans skulptur – först utvecklad i ett mycket mindre format i början av 1980-talet – nu har hittat vägen till DSV:s huvudkontor i ett mycket större format.
- När jag skapar, låter jag bara mina känslor ta form, och det här är vad som kom ut från den processen, säger han.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062