23948sdkhjf

Utökat samarbete mellan Lufthansa Cargo och ANA Cargo

Lufthansa Cargo och japanska ANA Cargo inleder den 3 augusti ett joint venture som ska ge snabbare och tätare flygfraktförbindelser mellan Europa och Japan.
Fler och snabbare förbindelser, mer kapacitet, flexibilitet och tidsbesparingar är några av fördelarna som europeiska flygfraktkunder till Lufthansa Cargo och ANA Cargo kan åtnjuta när det nya samarbetet drar i gång den 3 augusti. Båda flygbolagen utökar sitt samarbete för fraktförsändelser när det gäller rutter mellan Europa och Japan.
I ett inledningsskede omfattar det utökade samarbetet kunder i Tyskland, Frankrike, Storbritannien och Österrike. Stegvis kommer även övriga europeiska länder att omfattas av samarbetet.
Lufthansa Cargo och ANA Cargo startade sitt första joint venture inom flygfrakt i december 2014 och i ett inledningsskede är siktet inställt på flighter mellan Japan och Europa. Båda bolagen erbjuder sina flighter i ett delat nätverk på de linjer som omfattas av samarbetet.
All Nippon Airways (ANA) var 2014 omsättningsmässigt det åttonde största flygbolaget i världen och det största i Japan både när det gäller passagerare och frakt.
Lufthansa Cargo är ett av världens ledande flygfraktbolag som betjänar 300 destinationer i mer än 100 länder.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063