23948sdkhjf

Brings koncernchef är världsbäst på sin post

Dag Mejdell, vd och koncernchef i Bring/Posten Norge, har utsetts till världens bästa postchef. Mejdell tog emot priset Industry Leadership Award 2015 den 9 juni i samband med World Mail Awards i Bryssel.
Juryn motiverar utnämningen med att Dag Mejdell ända sedan 2006 har styrt Bring/Posten Norge på ett framgångsrikt sätt, och att koncernen har utvecklats positivt och ständigt levererar god kvalitet och goda ekonomiska resultat.
Bring/Posten Norge har de senaste åren fått betydande internationell uppmärksamhet för ett bra omställningsarbete, bland annat övergången till Post i Butikk, tekniska innovationer och mer miljövänlig drift.
- Jag är stolt över att ta emot denna internationella utmärkelse, men delar äran med alla våra medarbetare som är med varje dag för att vi ska lyckas, säger Dag Mejdell. Industry Leadership är det mest prestigefyllda priset som delas ut under World Mail Awards, och visar att vi har lyckats med att utveckla Posten Norge i en riktning till att bli världens mest framtidsinriktade post- och logistikkoncern och att detta har uppmärksammats.
2014 fick Deutsche Post/DHL:s koncernchef ta emot Industry Leadership Award och 2013 tog Moya Greene från brittiska Royal Mail emot denna prestigefyllda utmärkelse.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125